MAC ROY

MAC ROY De lekkerste snacks bij u thuisbezorgd!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1156 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mac Roy. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 8:44 Patat was erg slap. Eten was redelijk koud. Al met al absoluut niet tevreden. Ben weleens beter gewend
2 mei 2022 om 22:33 Top! Zoals altijd!
2 mei 2022 om 15:24 Excellent quality food. Reasonably priced and very friendly delivery. We are impressed. Thank you!
30 apr 2022 om 2:39 Eten was goed warm en smaakte goed! We gaan vaker bestellen hier!
30 apr 2022 om 1:31 Wat je verwacht van een snackbar met een +1 voor de bekers. Ook goede bezorging vaker doen. Alleen nog contant geld accepteren zou het nog beter maken
22 apr 2022 om 19:49 te lang wachten
22 apr 2022 om 18:21 Al jaren heerlijk eten bij roos
17 apr 2022 om 10:17 Helaas voor de 2de keer op rij de sat├ęsaus vergeten bij de berenklauw maar het eten is top! Bezorging ook altijd snel en netjes.
16 apr 2022 om 19:16 Was goed eten alleen de patat was te hard doorgebakken
15 apr 2022 om 19:52 Gebeurd vast niet vaak, maar werd te vroeg bezorgd, ik was nog niet eens thuis (had dan niet voor niets een gewenst bezorgtijdstip doorgegeven), Gelukkig was er iemand thuis om aan te nemen, maar daardoor was het wel beetje afgekoeld. Eten zelf was p
11 apr 2022 om 20:26 We hadden gevraagd om extra doorbakken friet. De friet die we kregen was slap en zelfs voor niet dorbakken friet te kort gebakken. Voorlopig even niet meer.
7 apr 2022 om 17:02 Hartstikke goede en snelle service. Super vriendelijke eigenaresse die het ook kwam bezorgen. Leest de opmerkingen bij de bestelling en neemt je wensen altijd mee. Eten lekker warm aangekomen. Ga zo door toppers!